Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΑΝΤΖΑΣ Έργα οδοποιίας σε δασική έκταση

Το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα στάλθηκε προς τον Νομάρχη Αν. Αττικής και αφορά τις εκσκαφές που γίνονται στο χώρο του Κολλεγίου Αθηνών

Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ <perivallon2007@gmail.com>
Ημερομηνία: 03 Οκτωβρίου 2009 12:56 π.μ.
Θέμα: ΕΡΓΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ
Προς: "ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΡΗΣ (ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ)" <lkouris1@otenet.gr>, "ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ" <pressatt@otenet.gr>
Κοιν: a.mpalis @ yahoo.gr, ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ <paspradakis@ert.gr>, ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ <museo@ilmb.gr>, Κοροβέση Βασιλική <vasia.korovesi @ gmail.com>, Κωνσταντινίδης Δημήτριος <steileminima@hotmail.com>, Μπαρούτας Δημοσθένης <mparoutas @ syllogosdelmouzos.gr>, Πέππας Νικόλαος <nikos3p@hol.gr>, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ <paris@arhetypo.gr>, Πλακίτσης Γεώργιος <plakitsis@hol.gr>, Πολυχρονίου Κωνσταντίνος <oakadep@otenet.gr>, Στεργίου Ιωάννα <stergi53@otenet.gr>, Τσάκωνας Ανδρέας <tsakan@hol.gr>

Κε Νομάρχα Καλημέρα σας

Στις 14/06/2008 ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ κάναμε την παρακάτω καταγγελία σχετικά με παράνομες εκσκαφές στο χώρο του Ελληνοαμερικάνικου Κολεγίου (Μποδοσάκειο Κολέγιο). 15 μηνες αργότερα και αφού έχετε επιβάλει πρόστιμο για παράνομες εργασίες, η καταστροφή δασικής έκτασης και η εργασίες για άνοιγμα δρόμου συνεχίζονται.

Από επιτόπιο έλεγχο και πάλι δεν εντοπίστηκε να υπάρχει κάπου αναρτημένη άδεια για την εκτέλεση των συγκεκριμένων έργων.

και πάλι παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εάν οι εργασίες αυτές είναι νόμιμες και ποιος εξέδωσε μια τέτοια άδεια;

Σας στέλνουμε συνημμένα σχετικά έγγραφα της Νομαρχίας καθώς και φωτογραφικό υλικό με τα έργα που πραγματοποιούνται σήμερα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ενάντια στην υποβάθμιση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Γιάννης Τιλκιτζής 6977297172



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 14/06/2008



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΝΑ ΕΡΠΗΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΣΦΥΡΙ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ «ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ» ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ.

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ «ΤΡΩΕΙ» ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ «ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ) ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ. (βλεπε φωτογραφικό υλικό)


ΑΠΟ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΣΚΑΦΗΣ.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ

1. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΚΑΝΤΖΑ); (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ)

2. ΕΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ «ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ» ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ;

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ενάντια στην υποβάθμιση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: