Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ REDS AE 19/12/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ REDS
ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑTΟΣ ΚΑΜΠΑ
19/12/2007

Σχετικά με τις πρόσφατες αυθαιρεσίες στην ιδιοκτησία μας – καύση υλικών και τοποθέτηση σκουπιδιών - η REDS θα ήθελε να απαντήσει στις απορίες τόσο της οργάνωσης ‘Πρωτοβουλία Πολιτών’ όσο και σε τυχόν απορίες οποιωνδήποτε τρίτων.

· Η εναπόθεση των σκουπιδιών και η καύση επιβλαβών υλικών πραγματοποιήθηκε εν αγνοία της εταιρίας.
· Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για παράνομες πράξεις που πραγματοποιούνται στον ιδιοκτησιακό της χώρο από την στιγμή που αυτός καταπατείται.

Σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η εταιρία μας μετά την γνωστοποίηση των συμβάντων:

· Η εταιρία μας, με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους κατοίκους της περιοχής, οργάνωσε την απομάκρυνση των σκουπιδιών από ιδιωτική εταιρία με δικά της έξοδα.
· Τα διαρκώς κατεστραμμένα λουκέτα και σημεία περίφραξης αντικαθίστανται κάθε φορά.
· Η εταιρία μας έχει προβεί σε ενίσχυση της περίφραξης του χώρου.
· Όσες προσβάσεις αναδεικνύονται από την καταστροφή της περίφραξης επικαλύπτονται με όγκους χωμάτων.
· Η εταιρία έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός αγνώστου για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καταπάτηση και φθορά ξένης περιουσίας.
· Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Ιωάννης Μωραΐτης με προσωπικό διάβημα προς τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης, ζήτησε την προστασία του περιφραγμένου χώρου ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διαβίωση των κατοίκων της περιοχής από αυθαιρεσίες οι οποίες και πιθανούς κινδύνους για την υγεία εγκυμονούν και τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα της REDS παραβιάζουν.
· Η REDS αξιοποιεί την ευκαιρία να δηλώσει για μία ακόμη φορά ότι η εταιρική της αντίληψη με την οποία από ιδρύσεώς της πορεύεται, διακρινόμενη εντός και εκτός Ελλάδας, της επιβάλλει με τρόπο σαφή και απόλυτο να διαχειρίζεται τα νόμιμα δικαιώματά της με αισθήματα ευθύνης και σεβασμού. Με τα ίδια αισθήματα αντιμετωπίζει και τους πολίτες που κατοικούν ένθεν και εκείθεν του Κτήματος Καμπά και είναι αυτά που της υπαγορεύουν να παρεμβαίνει άμεσα, όποτε αυθαιρεσίες τρίτων δημιουργούν προβλήματα που πιθανώς να διαταράσσουν την εύρυθμη διαβίωσή τους.

Τέλος, ο οιοσδήποτε έχει πληροφόρηση σχετική με το παρόν συμβάν ή για τυχόν άλλες παράνομες πράξεις που σχετίζονται με το υπό ιδιοκτησία μας Κτήμα Καμπά, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με την εταιρεία μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. τηλ. 210-8184800, Fax 210-8184801 & e-mail: reds@etae.com ή μέσω της ιστοσελίδας www.reds.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: