Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ Πολιτιστικές Εκδηλώσεις με χορηγό την REDS

19 Σεπτεμβρίου 2009 τρεις μόλις ημέρες μετά την λήψη απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΟΡΣΑ ο Δήμος Παλλήνης συνέχισε τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις με την χορηγία της REDS σύμπτωση ή ...!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ 19/09/2009

Πριν από 12 μήνες, όταν η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, παρακαλούσε την REDS AE να επιχορηγήσει τις εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου, η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στις 23/09/2008 στην ιστοσελίδα της http://pallini-perivallon.blogspot.com/2008/09/reds.html κατέδειξε ξεκάθαρα την αλλαγή της στάσης της Δημοτικής Αρχής απέναντι στην ιδιοκτήτρια εταιρία του κτήματος Καμπά.
Η διαπίστωσή μας αυτή, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε όταν με την από 8/7/2009 παράνομη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο, με 12 ψήφους υπέρ και με πρωτεργάτη τον κο Δήμαρχο, έδωσε το πράσινο φώς για να κατασκευαστεί στο Κτήμα Καμπά, δίπλα στα σπίτια μας και σε απόσταση αναπνοής από τα σχολεία των παιδιών μας, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Βαλκανίων. Ανέτρεψε πραξικοπηματικά την πριν από δύο χρόνια ομόφωνη απόφασή του ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΜΟΥΘ.

Τίθεται εύλογα το ερώτημα:
ΓΙΑΤΙ τόση πρεμούρα από τον κο Δήμαρχο και την παράταξή του, την οποία συνεπικουρούν και 3 δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης;
ΓΙΑΤΙ πάντοτε τα μεγάλα συμφέροντα (οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ όπως έλεγε και ο απερχόμενος πρωθυπουργός μας) κάνουν πάντοτε αυτό που θέλουν και οι πολιτικοί μας σκύβουν τη μέση τους για να τους ικανοποιήσουν στα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια;

Αλήθεια κε Δήμαρχε οι φωτιές του Αυγούστου, που κατέστρεψαν τους τελευταίους μεγάλους πνεύμονες πρασίνου στην ΒΑ Αττική δεν σας άγγιξαν στο ελάχιστο, όταν με τις πράξεις ή τις παραλήψεις σας κόντεψε να καεί η μισή Παλλήνη, αλλά εσείς απτόητος μαζί με την Δημοτική Σύμβουλο της αντιπολίτευσης (κα Λεβαντή) παρουσιαστήκατε, χωρίς να ενημερώσετε κανέναν, την Τετάρτη 16/09/2009 στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΟΡΣΑ για να στηρίξετε την παράνομη απόφασή σας για ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΜΟΥΘ στην Κάντζα.

Αλήθεια τα κροκοδείλια δάκρυα σας κε Δήμαρχε την ημέρα που καιγόταν η Παλλήνη ήταν σίγουρα για την τηλεοπτική κάμερα και όχι για το όψιμο ενδιαφέρον σας για την τεράστια καταστροφή του περιβάλλοντός που με την απόφασή σας αυτή την οριστικοποιείται ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΆ.

Σήμερα για μια ακόμη φορά ο Δήμος Παλλήνης μέσω του Πνευματικού Κέντρου γίνεται το δεκανίκι της REDS για να προβάλλει το έργο της που θα καταστρέψει ανεπανόρθωτα το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στην ευρύτερη περιοχή, με θύματα για άλλη μια φορά εμάς και τα παιδιά μας.

Η έλλειψη δημοκρατικότητας που σας διακρίνει κε Δήμαρχε γίνεται ακόμη εντονότερη όταν γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια το από 25/06/2009 ψήφισμα 14 εκ των μεγαλύτερων φορέων της πόλης μας που αντιδρούν στην κατασκευή του Εμπορικού Κέντρου Μαμούθ και ζητούν να γίνουν σχετικές διαβουλεύσεις με τους κατοίκους της πόλης μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Δηλώνουμε αποφασισμένοι να αγωνισθούμε με οποιοδήποτε νόμιμο μέσο υπέρ της προστασίας του φυσικού/ οικιστικού περιβάλλοντος και της παράδοσης της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: